Fancourt Hotel and Country Club Estate

Upea Fancourt Hotel sijaitsee Georgen kaupungin laitamilla Garden Routen varrella ja sen alueelta avautuvat upeat näkymät suurelle Outeniqua vuorelle. Hotellin yhteydessä on kolme golfkenttää, Montagu, Outeniqua ja Etelä-Afrikan parhaaksi kentäksi valittu The Links, laajat golfin harjoittelualueet, tenniskentät, uima-allasalue, upea Spa, monipuolinen kuntosali ja paljon muuta.

HUONEET

Tyylikkäästi sisustetuissa, tilavissa huoneissa on kaikissa oma parveke tai terassi, ilmastointi, kylpytakit ja tohvelit, taulutv, tallelokero, ilmainen WiFi-yhteys ja paljon muuta. Huoneita on eri huonekategorioissa classic roomista kahden makuuhuoneen suiteen.

RAVINTOLAT

Hotellin alueella on neljä ravintolaa. Monet's tarjoilee kahvin ja pienen purtavan lisäksi myös muun muassa salaatteja, hampurilaisia ja sushia, La Cantinassa syödään buffet aamiaista ja iltaisin italialaisia herkkuja kuten pizzaa ja pastaa hyvien viinien kera. The Club Loungesta löytyy perinteinen golfklubin menu hampurilaisineen, leipineen ja pihveineen ja Henry White's tarjoilee paikallisin vivahtein neljän ruokalajin menuita hienostuneessa tunnelmassa. Lisäksi hotellin uima-altaalla on pieni allasbaari, josta saa juotavaa ja snackseja.

GOLF

Alueen golfkentät ovat uskomattoman upeita. Montagu ja Outeniqua
ovat puistokenttiä joissa on hyvinhoidetut väylät. Gary Playerin suunnittelema The Links on isännöinnyt mm. 2003 Presidents Cupin.

ETÄISYYDET

Kapkaupunki 420 km/ 4 tunnin ajomatka
Port Elizabeth 320km/ 3,5 tunnin ajomatka
Pinnacle Point Golf Club 40min ajomatka
Oubaai Golf Club noin 20min ajomatka
Georgen kaupungin keskusta noin 15min ajomatka
Knysnan kaupunki noin 1h ajomatka


www.fancourt.co.za/Lähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva