St.Regis Saadiyat Resort

Yksi Arabiemiraattien upeimpia hotelleja. Tämä todella tasokas luxus-hotelli sijaitsee meren rannalla Saadiyatin saarella, n. 20 min ajomatkan päässä Abu Dhabin keskustasta. Hotellilla on oma uimaranta ja Saadiyatin golfkenttä kulkee osittain hotellin edustalla sen caddie-master on. n. 5 min päässä hotellilta (osa väylistä kiertää hotellin). Kaikilla huoneilla on mm. oma hovimestari (butler), joka huolehtii asiakkaiden viihtyvyydestä.

HUONEET

Hotellissa on 377 upeaa huonetta. Jokaisessa huoneessa on kylpytakit, tohvelit, iPod-telakka ja taulutelevisio, sekä tilava kylpyhuone jossa erillinen seisova-amme, sadesuihku ja Remèden kylpytuotteita.

Huonetyypit: Superior Room, Superior Sea View Room, ST.Regis Suites, Ocean Suites, Spa Suites, Majestic Suites, Royal Suite

RAVINTOLAT JA BAARIT

Olèa on a la carte ja buffetravintola, jossa tarjolla on myös mahtava aamiainen. 55&5th Grill tarjoaa a la carte-listalta nimensä mukaisesti grillattua lihaa ja kulinaarisen elämyksen. Sontaya tarjoaa Kaakkois-Aasialaista ruokaa romanttisissa tunnelmissa ja iltaisin myös nimikkococktaileja. Torquoiz sijaitsee merenrannan kupeessa ja listalta löytyy tuoreita mereneläviä. Manhattan Lounge on baari jossa voi aloittaa yön tai lopettaa päivän sosiaalisessa ympäristössä. The Drawing Room antaa mahdollisuuden nauttia perinteistä iltapäiväteetä tai jotakin pientä syötävää ST.Regisin "rituaalien" mukaisesti. Sucré Patisserien valikoima käsintehtyjä suklaita ja muita makeita leivoksia on hurmaava. Hotellin alueella on myös muita ravintoloita, kuten Libanonilainen ja Shakespeare and Co. jonka a la carte-listalta löytyy niin pizzaa ja salaattia kuin herkullisia jälkiruokia ja -juomia.

AKTIVITEETIT

Hotellilla on upea kuntosali jonka yhteydessä on 25 metriä pitkä sisäuima-allas, sekä mahdollisuus pelata squashia ja pingistä. Ulkoaltaita on 4 ja niiltä on suora yhteys merenrantaan. Hotellilla on myös oma spa ja asukkaat voivat pelata tennistä tai tehdä ostoksia alueen kaupoissa.

Kohteen birdiet:
Täydellinen kohde vaikkapa häämatkalaisille tai luksusgolflomasta haaveileville.
Yksi Arabiemiraattien hienoimmista hotelleista. Toimiva Abu Dhabi - Dubai yhdistelmäloma

Kohteen bogeyt: -

Etäisyydet :

Dubain lentoasema n. 1,5 h
Abu Dhabin keskusta n. 15 min
Saadiyat Golf Course 5 min
YAS Links Golf Course 15 min
Abu Dahbi Golf Course 20 min.


"Tässä luxus golflomaa haluavan ehdoton kohde"stregissaadiyatisland.comLähetä tarjouspyyntö golfmatkasta!

Hotellikuva
Maatiedot